CAS / CAT


INICI


SINOPSI


BIOFILMOGRAFIA


INFORMACIÓ TÈCNICA I FITXES


IMATGES


PREMSA


CONTACTE


SINOPSI


A Il villaggio di cartone, un vell sacerdot (Michael Londsale) observa, impotent, la dessacralització de la seva parròquia que ha de tancar portes a causa de l’absència de fidels i de les desavinences amb el sagristà. Tots els elements de culte de l’església són retirats; fins i tot el gran crucifix de l’altar. No obstant això el mossèn es resisteix a abandonar allò que havia estat casa seva i comença a experimentar una crisi de fe.

 

Aquella mateixa nit, un grup d’immigrants clandestins procedents del nord d’Àfrica es refugien dins la església, ja desmantellada. El sacerdot decideix donar-los asil i protegir-los de la millor manera, prohibint l’entrada a les forces de seguretat. Els immigrants utilitzen els bancs i cartrons com a carpes improvisades, la font baptismal veu renovada la seva funció recollint l’aigua de les goteres del sostre durant la nit de tempesta.

 

A partir d’aquesta situació de desconsol, on tot sembla destinat a la dissolució, reneix l’esperança i comença un altre esperit de la missió sacerdotal. El mossèn plenament dedicat al deure de la solidaritat s’entrega als indigents fins esgotar les seves forces. La seva vida que, fins llavors reposava en la paraula de Deu, pren una nova direcció amb l’acte de la caritat “Quan la caritat esdevé un risc, és el moment de la caritat” com diu ell. Descobreix així el poder del bé més enllà de la fe i el veritable significat de la vida.

 


Distribuïda per PACO POCH CINEMA
Estrena el 25 DE GENER DE 2013