OUNIE LECOMTE

 

Nascuda a Seül l'any 1966, Ounie Lecomte va viatjar a França als nou anys, després que l'adpotés una família protestant. Ounie va créixer a Saint-Germain-en-Laye i a continuació a Saint-Raphael. Més tard, va traslladar-se a París. L'any 1989 es va unir a l'Studio Bercot per tal d'assistir a cursos de disseny de moda. Allà va començar la seva participació com a dissenyadora de vestuari en curtmetratges d'aficionats i això va despertar el seu interès pel cinema.

 

El 1991 interpreta el paper d'Agathe, una noia xinesa, a la pel·lícula París s'éveille d'Olivier Assayas, abans de viatjar a Corea per rodar Seoul Metropolis, dirigida per Seo Myung-Soo. La pel·lícula es manté en l'estat de "projecte", però li permet retrobar-se amb el seu país d'origen. Quan torna a París, treballa com a assistent de la dissenyadora de vestuari a la pel·lícula d'Oliver Assayas Une Nouvelle Vie.

 

Poc després, es convertirà en la dissenyadora de vestuari de la pel·lícula Grande petite de Sophie Fillières i, durant un temps, es dedicarà a viatjar per trobar inspiració per als seus primers curtmetratges. El 2004 escriu i dirigeix Quand le Nord est d'accord un curtmetratge sobre l'avortament. Dos anys més tard, Lecompte entra a l'Atelier de La Fémis i comença a escriure el guió d'Una vida Nova, el seu primer llargmetratge

 

Ounie Lecomte

Distribuïda per: Paco Poch Cinema